Laten we vooruit denken

Kies onze unieke combinatie van bodemafsluiting en vloerisolatie


Schotgroep levert een unieke combinatie van kalkkorrels en HR+++ EPS-parels: de meest duurzame en slimme totaaloplossing voor je kruipruimte.

Last van bedompte geur en kou? Je kruipruimte ophogen is dé oplossing tegen gevelspoeling, vocht en -geurproblemen. Maar wat weinig mensen weten, is dat je ook direct je kruipruimte kan isoleren. Schotgroep denkt graag met je mee en kijkt vooruit de toekomst in. Daarom doen wij indien mogelijk – en nodig – een voorstel tot ophoging en isolatie. Handig, als we er toch moeten zijn.

Maak het behaaglijk!

De voordelen van ophogen en isolatie in één:

  • In één dag geregeld
  • Combinatiekorting bij ophoging en isolatie
  • Reken af met kou en vocht
  • Significant minder energieverbruik
  • Verdien je investering terug binnen zeven jaar
  • Verduurzaam je woning en verhoog de waarde van je huis

Meer wooncomfort, ook voor straks

Wanneer je kruipruimte verzakt, dan is de kans groot dat je veel ruimte hebt in je kruipruimte. We kunnen de ruimte natuurlijk grotendeels vullen met kalkkorrels. Schotgroep echter levert als een van de weinige liever een totaaloplossing en levert voor een gunstige prijs direct ook isolering met Neopixels.

Deze HR+++ EPS parels gelden als een van de meest duurzame isolatiemethode. HR+++ is de hoogst haalbare isolatiewaarde. De parels zijn vocht- en geluidwerend en verdienen zich binnen korte tijd terug. Zo maak je je huis weer gezond en prettiger leefbaar voor de toekomst.

Meer Actueel

Alles over Neopixels HR+++

De meest innovatieve isolatiemethode voor vloer en spouwmuur

Wanneer je kruipruimte minder dan 50 cm hoog is

Ideaal voor lage kruipruimtes en bij vochtproblemen

Schotgroep. Partner Woonwijzerwinkel

Samenwerken voor verduurzaming in de regio.