Kies onze unieke totaaloplossing

En reken af met vocht, kou en schimmels.

Schotgroep is de enige in Nederland die gelijktijdig renovatie van de verzakte grond onder de kruipruimte levert, in combinatie met een isolatielaag met duurzame HR++ parels.

Wist je dat 10 tot 15 procent van de energie je huis verlaat via de kruipruimte? Wanneer je de vloer isoleert, zorg je ervoor dat dit energieverlies haast tot een nul wordt beperkt. Dit scheelt enorm veel in de stookkosten, laat je huis stijgen in energielabel en, misschien nog wel het meest belangrijk: je huis wordt een stuk comfortabeler.

De meerkosten van isolatie bij ophoging van je kruipruimte zijn vaak binnen enkele jaren al terugverdiend in het verlagen van je energienota.

Maakt je kruipruimte gezond en je vloer energiezuinig

Schotgroep levert een unieke methode voor het vullen van de kruipruimte met circulaire kalkkorrels en is leverancier van de best geteste HR++ Neopixels, milieuvriendelijke en recyclebare isolatiekorrels. Wij weten dat onze klanten niet komen met een vraag naar één product, maar met een probleem. Zoals schimmelgeuren, spoeling van de grond of kou.

Deze problemen worden vaak veroorzaakt door de kruipruimte. Wij onderzoeken waar het grootste probleem is gelegen – vaak is dit verzakking van de kruipruimte of isolatie van de ondervloer, maar geven onze klanten de mogelijkheid om een totaaloplossing te geven: ophoging en isolatie in een pakket.

Wij zijn hiermee de enige in Nederland die gelijktijdig renovatie van de bodem door kalkkorrels en verduurzaming door isolatie met HR++ parels levert. Door de combinatie van werkzaamheden krijg je een ongelooflijk scherpe prijs en hoeven we maar één dag bij je langs te komen.