Kies onze unieke totaaloplossing

SCHOTGROEP draagt niet alleen zorg voor de juiste isolatie van de kruipruimte door middel van vloer- of bodemisolatie, maar kijkt verder dan dat. In sommige gevallen is het noodzakelijk dat de kruipruimte, voor de isolatiewerkzaamheden plaatsvinden, opgehoogd wordt en wordt voorzien van voldoende ventilatie.

Wist je dat 10 tot 15 procent van de energie je huis verlaat via de kruipruimte? Wanneer je kiest voor vloerisolatie, zorg je ervoor dat dit energieverlies haast tot een nul wordt beperkt. Dit scheelt enorm veel in de stookkosten, zorgt voor een groener energielabel, en misschien nog wel het meest belangrijk: je huis wordt een stuk comfortabeler.

De meerkosten van isolatie bij ophoging van je kruipruimte zijn vaak binnen enkele jaren al terugverdiend in het verlagen van je energienota.

Maakt je kruipruimte gezond en je vloer energiezuinig

Schotgroep levert een unieke methode voor het vullen van de kruipruimte met circulaire kalkkorrels en is leverancier van de best geteste HR++ Neopixels, milieuvriendelijke en recyclebare isolatiekorrels.

”Wij weten dat onze klanten niet komen met een vraag naar een bepaald product, maar met een probleem”

SCHOTGROEP Isolatie

Veel voorkomende problemen in een ongezonde kruipruimte zijn schimmelgeuren, spoeling van de grond of kou en vochtproblemen.

Wij onderzoeken waar het grootste probleem is gelegen, vaak is dit verzakking van de kruipruimte of een slechte isolatie van de ondervloer. Wij geven onze klanten de mogelijkheid voor een totaaloplossing: ophoging van de kruipruimte en het isoleren van de kruipruimte in de vorm van vloer- of bodemisolatie.

Wij zijn de enige in Nederland die kruipruimtes ophogen met kalkkorrels. We zijn daarnaast één van de weinige partijen die een totaaloplossing levert van ophoging van de kruipruimte en isolatie met HR+++ parels.

En dat voel je als klant in je portemonnee. Door de combinatie van beide, of zelfs meerdere isolatie, werkzaamheden krijg je een ongelooflijk scherpe prijs en hoeven we maar één dag bij je langs te komen.