Over ons

Schotgroep Bodemafsluiting & Isolatie is onderdeel van Schotgroep. Onze isolatieafdeling is specialist op de verduurzaming van bestaande woningen, met een focus op bouwjaren tussen 1920 en 1980. Wij leveren isolatie met Triple HR EPS parels van Neopixels en Pif-folie.

Schotgroep is de enige leverancier in Nederland van kalkkorrels, een restproduct van waterzuivering. Het geldt als het meest effectieve en innovatieve middel tegen grondverzakking in de kruipruimte.

Onze partners

Schotgroep Isolatie werkt in opdracht van particulieren, waarvoor een offerte kan worden aangevraagd. Ook werken we samen met onze partners Woonwijzerwinkel en Greenhome en zijn we actief voor verschillende grote woningcorporaties.

Wie laat jij in je huis?

Schotgroep levert uitsluitend eigen mensen en eigen materieel. Ook voor onze kleine opdrachtgevers. We leveren toch een bijzonder scherpe prijs. Dat kunnen wij doen, omdat we grotere én kleinere partijen bedienen. Zo zorgen we voor goede inkoopprijzen en continuïteit in onze opdrachten.

Je kunt blindelings vertrouwen op de deskundigheid van onze mensen. En dat is prettig, wanneer iemand over de vloer komt om te verbouwen.

Oorsprong in 1956 

Ons bedrijf gaat terug tot 1956. Inmiddels is Schotgroep BV één van de meest snelgroeiende bouwbedrijven binnen de regio en uitgegroeid naar zes divisies. Vanuit onze locaties in Heerjansdam, Numansdorp, Rotterdam, Dordrecht en Oude-Tonge werken dagelijks 145 medewerkers op de meest uiteenlopende projecten. 

Elke divisie is een clustering van ervaring en kennis. Door deze opzet kunnen we specialiseren in verschillende expertises en toch korte lijnen behouden met onze opdrachtgevers. De divisies werken nauw samen met elkaar in uitvoering en faciliteiten. Zo blijven wij een regionale speler, met de slagkracht van een nationaal opererend bedrijf.