Duurzamer wonen, comfortabeler leven

Schotgroep is erkend isolateur van woningen met duurzame Neopixels
HR++ voor de spouwmuur, dak en in de kruipruimte. Wij leveren vakmanschap voor de scherpste prijs en gebruiken de meest duurzame isolatiemethdoen. Neopixels zijn milieuvriendelijk, zijn vocht- en geluidwerend en verdienen zich binnen korte tijd terug.

Onze partners

Schotgroep Isolatie is onderdeel van de Schotgroep. Schotgroep is gestart als familiebedrijf in de regio Zuid-Holland en is uitgegroeid tot een bedrijf met zes divisies. Schotgroep Isolatie werkt in opdracht van particulieren, waarvoor een offerte kan worden aangevraagd. Ook werken we samen met onze partners Woonwijzerwinkel en Greenhome.

Wie zet jij in je huis?

Schotgroep levert uitsluitend eigen mensen en eigen materieel. Ook bij kleine opdrachtgevers. We leveren toch een bijzonder scherpe prijs. Dat kunnen wij doen, omdat we grotere én kleinere partijen bedienen. Zo zorgen we voor goede inkoopprijzen en continuïteit in onze opdrachten. Je kunt blindelings vertrouwen op de deskundigheid van onze mensen. En dat is prettig, wanneer iemand over de vloer komt om te verbouwen.