FAQ


Hoeveel kost ophoging van de kruipruimte?

De kosten voor bodemafsluiting liggen aan het materiaal, de toegankelijkheid van de kruipruimte en hoeveel onderhoud er nodig is. Een ophoging van een kruipruimte van 50 m2 met kalkkorrels en een niet abnormale bodemdaling kost ongeveer 800 tot 1000 euro.


Hoeveel kost het isoleren van de spouwmuur?

De spouwmuur isoleren is relatief de goedkoopste oplossing, die zich vaak binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. Het isoleren van de spouwmuren van een normaal rijtjeshuis start bij een bedrag van 900 euro. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de toegankelijkheid van de spouw, de breedte van de spouw en de hoogte van de muren.

Hoeveel kost het isoleren van de vloer met Neopixels?

De kosten worden bepaald door of je de bodem van je kruipruimte vult met losse Neopixels of je de vloer kunt isoleren met Neopixels isolatiezakken. Ook de bereikbaarheid, klachten en afstand zijn van onderzoek. Vloerisolatie met Neopixels voor een huis van 50 m² kost ongeveer 2.000 tot 2.250 euro. Deze kosten heb je er vaak binnen zeven jaar uit.

SCHOTGROEP heeft als alternatief op het Neopixels vloerisolatie systeem genaamd PIF vloerisolatie. Dit product heeft een gelijkwaardige isolatiewaarde, alleen is minder geschikt voor kwetsbare kwaaitaal of houten vloeren. Voor PIF-isolatie komen de kosten gemiddeld uit op 1800 á 2000 euro.

Meer vragen?