Verwante pagina's

FAQ


Hoeveel kost ophoging van de kruipruimte?

De kosten voor bodemafsluiting liggen aan het materiaal, de toegankelijkheid van de kruipruimte en hoeveel product er nodig is. Een ophoging van een kruipruimte van 50 m2 met kalkkorrels en een niet abnormale bodemdaling kost ongeveer 800 tot 1.000 euro.


Hoeveel kost het isoleren van de spouwmuur?

De spouwmuur isoleren is relatief de goedkoopste oplossing, die zich vaak binnen drie tot vijf jaar terugverdiend. Het isoleren van de spouwmuren van een normaal rijtjeshuis start bij een bedrag van 900 euro. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de toegankelijkheid van de spouw, de breedte van de spouw en de hoogte van de muren.

Hoeveel kost het isoleren van de bodem of vloer?

Wanneer je kiest voor het isoleren van de bodem van de kruipruimte, zijn de bereikbaarheid van deze ruimte, het op te lossen probleem en de hoeveelheid aan te brengen product factoren die de prijs bepalen. Voor een gemiddelde eengezinswoning kost het opvullen van de kruipruimte met isolerende HR++ EPS parels rond de 1.000 euro.

Wanneer je kiest voor het isoleren van de begane grond vloer, zijn de bereikbaarheid en hoogte van de kruipruimte, de oppervlakte van de vloer factoren die de prijs bepalen. Vloerisolatie met Neopixels voor een huis van 50 m² kost ongeveer 2.000 tot 2.250 euro. Deze kosten heb je vaak binnen 7 jaar terugverdient.

Naast het isoleren van de vloer met het Neopixels Vloerisolatie systeem is het ook mogelijk te kiezen voor PIF-Vloerisolatie. Dit product heeft een gelijkwaardige isolatiewaarde, alleen is minder geschikt voor kwetsbare kwaaitaal of houten vloeren. Voor PIF-isolatie komen de kosten gemiddeld uit op 1.800 á 2.000 euro.

Meer vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht via onderstaand formulier en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]