Alles over Neopixels HR+++

De meest innovatieve isolatiemethode voor vloer en spouwmuur

Schotgroep is gekwalificeerd installateur van de innovatieve Neopixel isolatiemethode. Neopixels zijn een extreem effectief isolatiemateriaal. De parels reflecteren kou in de zomer en warmte in de winter. Zo wordt het thuis veel behaaglijker wanneer het buiten koud is, en veel koeler wanneer het buiten warm weer is.

Bodemisolatie met Neopixels

Neopixels zijn waterafstotend, geurloos, schimmel- en rotbestendig. Ze worden ingezet voor spouwmuur- en vloerisolatie, of als toplaag in de kruipruimte om kou- en vochtproblemen tegen te gaan.

Neopixels zijn HR++ EPS-parels met een bijzonder hoge isolatiewaarde dankzij hun samenstelling en vorm. De parels zijn ovaal en plat en nagenoeg allemaal even groot, waardoor de parels goed in elkaar passen en een hogere dichtheid ontstaat.

Slimme vorm, grafiet toplaag

Daarnaast zijn de HR++ EPS parels voorzien van een grafietlaag. De grafietlaag reflecteert de warmte terug, en zorgt ook voor een hogere isolatiewaarde. Neopixels houden hun isolerende werking voor minstens veertig jaar.

Vloerisolatie met triple HR Neopixels

HR++ isolatiekorrels scoren van alle gangbare isolatiemethoden voor spouwmuren en vloeren – steenwol, gaswol of purschuim – het hoogst op duurzaamheid.

Omdat de isolatiekorrels heel gemakkelijk worden aangebracht, zijn ze toch relatief laag in kosten: een fractie duurder dan steen- en glaswol en een stuk goedkoper dan purschuim.

Spouwmuurisolatie met Neopixels

Spouwmuurisolatie met Neopixels HR +++ technologie telt als de meest efficiënte manieren van isolatie. Wanneer je de spouw tussen de muren vult, bespaar je met een ééngezinswoning al gauw 600 euro per jaar aan energiekosten. Ook stijgt je woning vaak in waarde door een verbeterd energielabel.

Vloerisolatie met Neopixels

De vloer isoleren met isolatieparels bestrijken een langere terugverdientijd, maar is bijzonder effectief. Je huis wordt daarnaast een stuk comfortabeler, omdat de vloer warmer aanvoelt in de winter. Vaak verdien je vloerisolatie terug in zeven jaar. Weet je niet zeker of je zo lang blijft wonen in je huis? Vaak laat vloerisolatie je huis in waarde stijgen doordat je energielabel stijgt. Je vloer isoleren kan dus ook positief uitpakken zijn wanneer je niet de hele terugverdientijd blijft wonen in je huis. Dat geldt ook voor spouwmuurisolatie.

Neopixels hebben een Lamdawaarde van slechts 0,033. Hoe lager de Lambda-waarde, hoe hoger de isolatiewaarde.


Schotgroep isolatie

Spouwmuurisolatie wordt eenvoudig aangebracht via de buitenmuur


Advies over welke investeringen jij zou moeten doen? Vraag een offerte aan, dan komen we vrijblijvend bij je langs.

Meer Actueel

Waardevol restproduct van waterzuivering

Kalkkorrels: een prachtig restproduct van ons drinkwater

Vloerisolatie

Verduurzaam je vloer, verhoog je comfort

Spouwmuurisolatie

De meest effectieve isolatie voor huizen gebouwd tussen 1930 en 1980