Wanneer je kruipruimte minder dan 50 cm hoog is

Ideaal voor lage kruipruimtes en bij vochtproblemen

Wanneer je kruipruimte lager is dan 50 centimeter en wanneer je veel last hebt van vocht in je kruipruimte, maar ophoging is geen optie, dan adviseren wij bodemisolatie. Daarbij leggen we een laag Triple HR Neopixels over de bodem van je kruipruimte. Dit houdt vocht, kou en geur tegen.

Zo maak je je huis weer gezond en beter bestand tegen de toekomst!

  • Ook toepasbaar bij lage kruipruimtes!
  • Verduurzaam je woning, verhoog de waarde
  • Maak je huis comfortabeler, verdring geurtjes en vocht
  • Voorkomt hout- en betonrot

Bodemisolatie is gemakkelijk te installeren. Via het kruipluik, vaak gelegen bij de voor- of achterdeur van uw woning, leggen we door middel van luchtdruk een laag Neopixels gelijkmatig over de vloer van je kruipruimte. Wanneer je een kruipruimte die hoger is dan 50 centimer, dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor vloerisolatie. Daarbij worden de EPS-parels in zakken direct gemonteerd onder de vloer.

Neopixels, de meest innovatie en duurzame isolatiemethoden voor een scherpe prijs


Schotgroep is gecertificeerd leverancier van de innovatieve Neopixel isolatiemethode. Neopixels zijn een bijzonder efficiƫnt en effectief isolatiemateriaal.

De parels reflecteren kou in de zomer en warmte in de winter. Ze zijn waterafstotend, geurloos, schimmel- en rotbestendig en bestand tegen verzakking. ingezet voor spouwmuur- en vloerisolatie, of ingezet als toplaag in de kruipruimte om kou- en vochtproblemen tegen te gaan.

Meer projecten

Laten we vooruit denken

Kies onze unieke combinatie van bodemafsluiting en vloerisolatie

Spouwmuurisolatie

De meest effectieve isolatie voor huizen gebouwd tussen 1930 en 1980

Vloerisolatie

Verduurzaam je vloer, verhoog je comfort