Wie laat jij in je huis?

Schotgroep, ruim zestig jaar een begrip.

Schotgroep Isolatie is onderdeel van Schotgroep Bodemafsluiting B.V.. Schotgroep is gestart als familiebedrijf in de regio Zuid-Holland en is inmiddels ondergebracht in zes divisies.

Schotgroep levert nooit in onderaanneming. Veel van onze concurrenten doen dat wel, door de offerte uit te zetten bij kleinere bedrijven. Zij geven de lage prijs, en kleinere bedrijven zijn genoodzaakt deze te accepteren. Vaak werken ze daardoor met slechter materiaal en ongekwalificeerd personeel. Schotgroep levert uitsluitend eigen mensen en eigen materieel. Ook bij kleine opdrachtgevers.

We leveren toch een bijzonder scherpe prijs. Dat kunnen wij doen, omdat we grotere én kleinere partijen bedienen. Zo zorgen we voor goede inkoopprijzen, continuïteit in onze opdrachten. Zo kunnen we altijd service verlenen aan onze opdrachtgevers, van particulier tot zakelijk en overheid. En dat is prettig, wanneer je huis gaat verduurzamen.

Meer Actueel

Dakisolatie

Verduurzaam je zolderdak met PIF Folie

Wat is bodemdaling en wat kun je er tegen doen?

Wat te doen als de grond onder je huis verzakt

Schotgroep. Partner Woonwijzerwinkel

Samenwerken voor verduurzaming in de regio.