Vloerisolatie

Verduurzaam je vloer, verhoog je comfort

In woningen gebouwd voor 1980 ontbreekt vaak goede isolatie. En dat zorgt voor een hoge energierekening en een laag wooncomfort. Met vloerisolatie verduurzaam je je huis en zorg je voor een koeler huis in de zomer, minder vocht- en of geurproblemen en een behaaglijke vloer in de winter.

Vloerisolatie met Neopixels HR++ EPS parels

Wist je dat tot wel 15 procent van je energie verloren gaat via de kruipruimte? Deze ruimte bevindt zich onder je vloer en staat in direct contact met de koude grond en buitenlucht. Wanneer je kruipruimte meer dan vijftig centimeter hoog is, dan kun je de vloer isoleren. Wanneer dat niet het geval is, kun je kiezen voor bodemisolatie-methode.

De meest effectieve methode

Schotgroep levert de meest innovatieve techniek voor het isoleren van de vloer via de kruipruimte: Neopixel EPS-parels. Onder de vloer wordt er een matrasfolie bevestigd. De matrasfolie onder de vloer wordt gevuld met de EPS parels van onze leverancier Neopixels. Neopixels zijn bijzonder licht en hebben hoge dichtheid, waardoor zij in vergelijking met andere materialen tot een hogere isolatiewaarde komen.

Op zoek naar de beste oplossing

Verzakking, schimmel of vocht? Wanneer er in je omgeving geen bodemdaling is en er geen vochtproblemen zijn, is alleen isoleren van je kruipruimte voldoende. Heb je wel problemen hiermee, of verwacht je deze binnenkort? Schotgroep inspecteert je kruipruimte en gaat met jou in gesprek over de beste oplossing.

Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor de combinatie van opvulling en isolatie, waardoor hun huis stijgt in waarde, energiezuiniger wordt en meer wooncomfort oplevert. Schotgroep is een van de weinige partijen in Nederland die een totaaloplossing kan leveren voor isolatie en ophoging van kruipruimtes. Ook zijn wij de enige leverancier van kalkkorrels, het meest innovatieve ophogingsmateriaal voor kruipruimtes.

Meer Actueel

Schotgroep. Partner Woonwijzerwinkel

Samenwerken voor verduurzaming in de regio.

Dakisolatie

Verduurzaam je zolderdak met PIF Folie

Wanneer je kruipruimte minder dan 50 cm hoog is

Ideaal voor lage kruipruimtes en bij vochtproblemen