Spouwmuurisolatie

De meest effectieve isolatie voor huizen gebouwd tussen 1930 en 1980

Heb je een huis dat is gebouwd na 1930 en voor 1980? Vaak heeft je huis dan een spouwmuur. Dat is een dubbele muur, met een buiten en een binnenmuur. Tussen deze twee muren zit een lege ruimte, de spouw. Door de spouw te isoleren, kun je je energierekening ontzettend verlagen en het wooncomfort sterk te verhogen.

Schotgroep Isolatie is erkend installateur van spouwmuurisolatie. Wij leveren spouwmuurisolatie met Neopixels, de meest effectieve isolatiemethode. Het is bijzonder duurzaam, kan worden gerycled en is binnen een dag aangebracht in de spouwmuren. Spouwmuurisolatie met Neopixels verdienen zich in bijna alle gevallen binnen drie tot vijf jaar terug.

  • Snel terugverdiend: binnen drie tot vijf jaar
  • Meer wooncomfort: warmer in de winter, koeler in de zomer
  • Duurzame oplossing die veertig jaar meegaat
  • Verbetering van het akoestisch comfort

Over HR++ Neopixels

Schotgroep is gecertificeerd leverancier van de innovatieve neopixelsmethode. Neopixels zijn een extreem effectief muurisolatiemateriaal, door de toevoeging van grafiet aan isolatiemateriaal. De parels reflecteren kou in de zomer en warmte in de winter. Ook zijn de pixels geluidwerend, waardoor ze de akoestiek in woningen verbeteren. Ze zijn waterafstotend, geurloos, schimmel- en rotbestendig en bestand tegen verzakking.

Meer Actueel

Alles over Neopixels HR+++

De meest innovatieve isolatiemethode voor vloer en spouwmuur

Laten we vooruit denken

Kies onze unieke combinatie van bodemafsluiting en vloerisolatie

Schotgroep. Partner Woonwijzerwinkel

Samenwerken voor verduurzaming in de regio.