Schotgroep. Partner Woonwijzerwinkel

Samenwerken voor verduurzaming in de regio.

Schotgroep is partner van de Woonwijzerwinkel voor het isoleren van huizen in de regio.

Inmiddels zijn door onze divisie honderden huizen in de regio significant energiezuiniger gemaakt. Door spouwmuurisolatie, vloerisolatie of bodemisolatie worden woningen energiezuiniger, soms met wel tientallen procenten.

Particulieren zijn zich echter niet altijd bewust van hun mogelijkheden in vergroening van hun woning. Daarom is de Woonwijzerwinkel in het leven geroepen. Gemeenten, particulieren, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren worden online en offline geadviseerd over bijvoorbeeld zonne-energie, warmtenetten en isolatie van de woning.

Samen zorgen we ervoor dat Capelle aan den IJssel en Barendrecht meer en meer verduurzamen.


SCHOTGROEP ISOLATIE 

Schotgroep Isolatie is een vaste partij bij de uitvoering van isolatie-adviezen in de omgeving Barendrecht en Capelle aan de IJssel. De Woonwijzerwinkel geldt hierbij als raam-opdrachtgever en de particulier als afnemer en uiteindelijke opdrachtgever. Met deze drie partijen zoeken we naar een haalbare oplossing, waarbij Schotgroep adviseert in een efficiƫnte uitvoering.

Door een goede en laagdrempelige communicatie zorgen we ervoor dat alle partijen met elkaar in verbinding staan en blijven. Zo komen we samen tot een snelle levering en een duurzaam resultaat.

Meer Actueel

Wanneer je kruipruimte minder dan 50 cm hoog is

Ideaal voor lage kruipruimtes en bij vochtproblemen

Spouwmuurisolatie

De meest effectieve isolatie voor huizen gebouwd tussen 1930 en 1980

Schotgroep: enig leverancier van de innovatieve kalkkorrels

Maak je woning weer gezond